15. mars: Minimesse og gode tilbud i butikken

Torsdag 15. mars inviterer vi til minimesse i butikken, sier Julius Kalnæs. – Vi gleder oss til å få besøk fra mange av våre leverandører, som vil ha med seg gode tilbud denne dagen. Vi serverer pølse og lompe, kaffe og kringle fra kl. 14.00 – 19.00.

 

 

Leverandørene våre blir å treffe der vi har produktene deres i butikken. Går du med planer om å legge nytt gulv eller bytte ovn er dette dagen du kan møte og snakke med leverandørene innen både varme og gulv. De vil gi deg gode råd.

14 leverandører kommer

Det er kjempespennende at ekstra mange leverandører kommer i år. Leverandørene representerer alt fra varme, gulv, isolasjon, trelast, listverk, mur/støp, elektroverktøy, hytteutstyr, kjøkken og fritids- og arbeidsklær.

 

 

Vi har også tidligere hatt slike minimesser, sier Julius, men i år blir den større enn noen gang. Vi er svært godt fornøyd med at hele 14 leverandører (mot tidligere 3-4) kommer. Så godt som alle vi har spurt har sagt ja til å komme.

Benytt anledningen til å få gode råd fra fagfolkene

Jeg kan allerede nå garantere at det blir mye liv og røre, gode tips, nyttig fagprat og gode tilbud til dere som kommer innom, sier Julius. Vi gleder oss i alle fall til å holde langåpent til kl. 19.00 denne torsdagen.

Hvilke tilbud som kommer røper vi ikke riktig ennå, men følg med på Solør Radio’n – der vil du høre mer om minimessen i uka før den 15. mars.

Alle vi på MAXBO Flisa ser frem til å treffe deg på vår minimesse.