Å være Proff-kunde gjør det enkelt

Å være Proff-kunde hos Maxbo Flisa gjør det enkelt for oss sier daglig leder i Solør Hus, Øystein Aurland. Vi har vært Proff-kunde hos Maxbo Flisa i mange år og er svært godt fornøyd med samarbeidet.

Julius Kalnæs
Daglig leder hos Maxbo Flisa, Julius Kalnæs.

Solør Hus er vår største Proff-kunde, sier daglig leder Julius Kalnæs hos Maxbo Flisa.  – Det skal være enkelt å være Proff-kunde. – Vi vet godt hvordan hverdagene til håndverkerne ser ut. Våre Proff-kunder skal være trygge på at vi prioriterer deres behov.

Å være Proff-kunde hos oss betyr at vi er deres forlengede arm når varer skal bestilles, leverandører kontaktes osv. Vi er tilgjengelig for Proff-kundene våre når som helst, både på e-post og telefon og selvfølgelig også i butikken. Vi står alltid til disposisjon med vår fagkompetanse om kundene trenger råd og veiledning rundt valg av produkter og tjenester. Det er også mye inspirasjon å hente i å besøke butikken vår.

Solør Hus er største Proff-kunde og svært fornøyd

Øystein Aurland.
Det ligger mange fordeler i år være Proff-kunde hos Maxbo Flisa, sier daglig leder Øystein Aurland i Solør Hus.

– Som Proff-kunde får vi en gunstig leveranseavtale på blant annet byggemateriell som vi skal levere videre i våre prosjekter, sier Øystein Aurland i Solør Hus. Vi kan også bruke Maxbo Flisa til å få materialer tranportert ut til byggeplass. I tillegg går det også på at vi kan bruke de som veiledere i forhold til produktinformasjon.

Slipper egen lagerbeholdning

Solør Hus er svært godt fornøyd med de gode leveringsavtalene de som Proff-kunde får.-  I tillegg har de dyktige medarbeidere som er gode sparringspartnere for oss når vi kommer til produkter og produktinformasjon. At Maxbo Flisa er lokalt plassert er også bra, da vi kan bruke de som vårt lager. Fordelen er at vi selv slipper å sitte med et stort varelager.

Godt samarbeid for begge parter

Vi er glade for at samarbeidet med Solør Hus fungerer så bra, sier Kalnæs. Øystein og hans ansatte er veldig ryddige og greie å ha med å gjøre. Så lenge vi leverer i henhold til forventningene så har dette utviklet seg til å bli et godt samarbeid for begge parter. Det er bra at vi kan være lageret for Solør Hus slik at de kan gjøre sine jobber mest mulig effektivt, sier Kalnæs.