Design drømmekjøkkenet ditt hos oss

Det morsommeste Jorunn Braskerud vet er å planlegge kjøkkenløsninger sammen med kundene, sier Julius Kalnæs. Hun er vår kjøkkenekspert. Vi går nå inn i siste uka med kampanje på kjøkkenløsninger fra Marbodal. Frem til og med 31. oktober får du 25% på kjøkken fra Marbodal.

– Kjøkkenet har gjennom alle tider vært boligens viktigste møteplass for familien, sier Jorunn Braskerud. Det er her man kokkelerer og forbereder alle måltider, og gjerne også sitter sammen når man spiser og har det hyggelig.

Akkurat nå har vi 25% rabatt på kjøkkenløsning fra Marbodal. – Tilbudet varer ut oktober, sier Jorunn.

Rett, vinkel, u-formet, parallell, kjøkkenøy eller spisebord?

Det fine med å planlegge kjøkkenløsninger i dag er at vi har gode verktøy for å sette opp ulike plantegninger for ditt kjøkken. Det eneste vi trenger er eksakte mål i det rommet du skal ha kjøkkenet.

Les gjerne mer om Maxbo sine kjøkkenløsninger her.

Kjøkkenplanlegging er morsomt

Kjøkkenplanlegging er morsomt, men krever litt tid og man blir ikke ferdig før man har tenkt seg godt om. Kjøkkenet er det rommet som blir mest brukt, og da bør det også være et rom som er både godt og praktisk å bruke, samt tilpasset størrelsen på rommet, sier Jorunn.

Jorunn Braskerud er opptatt av å finne den kjøkkenløsningen som fungerer best i hverdagen for hver og en av kundene.

På Maxbo Flisa har vi altså vår egen kjøkkenekspert. Jorunn har hjulpet kundene våre å planlegge kjøkkenløsninger i over 20 år. Vi har bedt henne gjenta sine 5 gode råd når man skal ha nytt kjøkken.

Her er Jorunns 5 gode tips når du skal ha nytt kjøkken

  1. Det første man må tenke på, er om man skal ha kjøkkenet der det er i dag. Skal man ha nye løsninger og hvor skal vann/avløp og komfyr være? Må det være der det er i dag? Noen ganger er det ikke mulig å flytte på vann/avløp, og i de fleste tilfeller koster det mye penger. Det er også smart å tenke på arbeidssituasjoner, og man skal alltid få et bedre kjøkken enn det man hadde.
  2. Så kommer type løsninger. Hvor høyt er det under taket? Skal man ha vanlige overskap, eller ønsker man skap som går helt opp til taket.
  3. Neste punkt er hvitevarer. Skal man ha integrerte hvitevarer, eller har man lyst på frittstående? Det koster litt mer med integrerte hvitevarer, men det gjør i mange tilfeller kjøkkenet mer eksklusivt.
  4. Hvordan løsninger på skap og skuffer ønsker man? Vil man ha mer skuffer enn skap? Skap gjør det lettere å komme til, og er i noen tilfeller mer oversiktlig.
  5. Så er det finishen, slik som design, farger, profiler, hvilke materialer man vil bruke, benkeplater, knotter, oppvaskbenk og andre detaljer.

 

Julius Kalnæs er svært godt fornøyd med at Maxbo Flisa kan tilby sine kunder kjøkkenløsninger fra kvalitetsleverandøren Marbodal.