Har brukt MAXBO på Flisa i 3 generasjoner

Jon Bråtebekken er snekker og selvstendig næringsdrivende. For han er det kritisk om han ikke får tak i verktøy og materialer raskt.

– Hos MAXBO Flisa har de alltid det jeg trenger, sier Jon Bråtebekken. De er å anbefale!

Kunde Jon Bråtebekken setter pris på kunnskapsrike medarbeidere og ypperlig service.
Kunde Jon Bråtebekken setter pris på kunnskapsrike medarbeidere og ypperlig service.

– Jeg handler absolutt alt jeg trenger av verktøy og materialer hos Maxbo Flisa, sier Bråtebekken. Det har jeg gjort så lenge de har vært der.

– Kombinasjonen gode priser, godt utvalg, dyktige, kunnskapsrike medarbeidere og ikke minst, ypperlig service, er uslåelig og viktig for meg. Det er ikke ofte, men de få gangene de har vært utsolgt eller jeg må ha noe som ikke er i standardsortimentet, skaffer de det raskt.

Hos MAXBO Flisa er de suverene på alle områder! Det er rett og slett trivelig å bare stikke innom der for en god fagprat. Som snekker gjør jeg det både titt og ofte.

 

Klikk her for siste kampanjepriser!

 

Suverent å ha MAXBO i nærmiljøet

I min familie har vi vært snekkere i generasjoner, forteller Jon, som selv snart er pensjonist. – Jeg husker godt, at både min far og bestefar handlet byggevarer lokalt. Det ville blitt altfor tungvint om vi ikke hadde hatt en slik butikk i nærheten. Det er jo alltid noe man går tom for, og som man trenger, for å få utført den daglige jobben. Og man handler jo ikke andre steder enn der man er fornøyd, sier Jon.

Julius Kalnæs
Julius Kalnæs glad og stolt over hyggelig tilbakemelding fra lojal kunde.

Mange lojale kunder på MAXBO Flisa

– Vi er glade for å høre at vi er konkurransedyktige, sammenlignet andre forretninger som ligger i mer tettbygde strøk og i tilknytning til byene, sier daglig leder, Julius Kalnæs ved MAXBO Flisa.

Vi har mange, både store og små håndverksfirmaer i Solør som er lojale kunder hos oss; det er vi glade for. Vi vet at det ikke er noen selvfølge, og gjør vårt aller beste hver dag for å ta vare på kundene.

Alle vi på MAXBO Flisa er opptatt av å hjelpe kundene, enten de skal bygge stort eller lite – ute eller inne, er proffkunde eller privatkunde. Jon er av våre proffkunder, og vi setter alltid pris på når han tar seg tid til en fagprat.

 

Service og bred fagkompetanse møter deg i butikken

Kalnæs er opptatt av at alle som kommer innom butikken skal ha en god helhetsopplevelse. Det er viktig for at kundene fortsatt vil velge oss. Den gode opplevelsen kunden får med god kundeservice er ikke å undervurdere, sier han.