Hjelp til alt på Maxbo Flisa

«Klart vi kan» har blitt et begrep de aller fleste er kjent med. Maxbo rundt omkring i hele landet, har gitt oss tro på oss selv, og vi er snart alle sammen eksperter i oppussing. Det vi ikke kan, kan Maxbo!

Leder Leif Julius "Julle" Kalnæs er stolt over både produkter og ansatte på Maxbo Flisa.
Leder Leif Julius “Julle” Kalnæs er stolt over både produkter og ansatte på Maxbo Flisa.

Det er ikke annerledes hos Maxbo Flisa. De er behjelpelige med alt innen byggevarer, og gir gode råd ved oppussing, vedlikehold og bygging. De er totalleverandør innen bygg, og utvalget er godt innenfor alle produktkategorier. Derfor finner du ofte det du er ute etter til riktig pris.

Kompetanse er viktig

Leif Julius Kalnæs, daglig leder og medeier hos Maxbo Flisa forteller om fokus på kompetanse:

Vi kan jobben vår og er gode på det vi driver med. Det kan vi si da våre ansatte har minst 10 års erfaring innenfor sitt produktfelt.

Leif Julius startet selv som tømmerhogger før han tok utdanning innen økonomi, og har siden jobbet i mange år innenfor økonomi og ledelse. De siste 15 årene har han hatt ansvaret for Maxbo på Flisa.

 

Leder Kalnæs er svært stolt og fornøyd med sine ansatte på Maxbo Flisa.
Leder Kalnæs er svært stolt og fornøyd med sine ansatte på Maxbo Flisa.

 

Stolt av sine ansatte

De ansatte hos Maxbo Flisa har som sagt mye erfaring og de er raske og effektive. De fanger også opp nye ting i et raskt tempo. Når sortimentet blir utvidet, har de som regel allerede lært det viktigste om det nye produktet.

Leif Julius skryter gjerne av sine kolleger som gjør en fantastisk jobb i butikken. Han er tydelig stolt når han forteller:

Kunnskap er noe man får i det daglige virket, og mine ansatte er flinke til å fange opp nye trender, og til å lære seg nye produkter.

 

Lokale spesialiteter

Ettersom vi har dedikerte ansatte med stor interesse for våre produkter, har vi også muligheter til å tilby varer ikke alle andre Maxbo-butikker har.

Hos Maxbo Flisa kan man blant annet få møbelkjøkken, og dette er det bare noen få butikker i Maxbo-kjeden som leverer.

Selv om Maxbo Flisa er en lokal byggevare butikk som har Våler, Åsnes og Grue som sitt nedslagsfelt, har de et godt samarbeid med butikkene som ligger i nærheten.

Vi har god kontakt med både Maxbo på Kongsvinger og Maxbo på Elverum, og sammen står vi sterkt i hele distriktet, og kan tilby de beste varer og tjenester til selvbyggerne, og Proffene, avslutter Leif Julius Kalnæs.

 

TA KONTAKT