Inspirerende tur til BYGG REIS DEG

Fredag i forrige uke inviterte vi med oss kunder til BYGG REIS DEG-messen på Norges Varemesse på Lillestrøm. – Å være sammen med kundene på en slik messe er både hyggelig og inspirerende, sier Brede Sjulstad ved Maxbo Flisa. Veldig bra opplegg, sier kundene.

På BYGG REIS DEG fikk man god anledning se og prøve nyheter. På bildet i midten deltar Olav Syversen på Hultafors sin konkurranse om å sage av en bit som skal veie nøyaktig 100 gr.

Maxbo Flisa har i flere år invitert med seg kunder til BYGG REIS DEG-messen. I år var det fem kunder som meldte seg på fellestransporten. Med innleid minibuss og vår egen Harald som sjåfør, reiste vi fra Flisa grytidlig fredag. Praten i bussen gikk som alltid på det byggfaglige og forventninger til hva messen ville by på i år.

Populært tiltak fra Maxbo Flisa

Brede Sjulstad

Messen er byggenæringens største og viktigste møteplass. Derfor har dette vært et populært tiltak overfor våre kunder i mange år, sier Sjulstad. Jeg håper det ble en inspirerende dag for kundene vi hadde med oss. Det ble det i alle fall for oss.

-Dette er en messe som er viktig også for oss å besøke, sier Sjulstad. Det er nyttig å treffe leverandørene nettopp i en slik setting der de aller fleste har produktnyheter å vise frem. Det er også interessant å snakke med nye leverandører og se hva de har av produkter som kan være av interesse for oss.

Tema vi må ta på alvor

Årets tema, som var digitalisering, urbanisering og bærekraft var interessante og viktige, og temaer vi ikke kommer utenom i dag. Utstillerne viste og demonstrerte da også mange nyvinninger og innovative produkter. Dessuten er det alltid interessant å møte alle aktørene i byggenæringen, sier Sjulstad

Jon Bråtebekken: Veldig bra opplegg

Jon Bråtebekken, som er snekker og selvstendig næringsdrivende, var en av Maxbo Flisa’s kunder som var invitert med. Han har lang fartstid i byggebransjen og kan se tilbake på en bransje i stadig endring og utvikling.

– Jeg satte stor pris på at Maxbo Flisa også i år inviterte meg med til BYGG REIS DEG, sier Bråtebekken. Som selvstendig næringsdrivende har jeg stor nytte av å besøke slike messer. Der treffer jeg gjerne andre som også driver for seg selv og vi kan utveksle erfaringer og gi hverandre anbefalinger. Dessuten er det alltid små nyttige tips å hente med seg hjem til virksomheten sin. For min egen del er jeg nok mest interessert i hva de kan vise av nytt verktøy, sier Bråtebekken.

Maxbo Flisa gjør det enkelt for oss og gir full oversikt over hva som finnes av interessant stands på BYGG REIS DEG. De har i år igjen hatt et fenomenalt bra opplegg hvor de tar oss frem og tilbake i minibuss, spanderer mat på bussturen innover samt lunsj og inngangsbillett.