Maxbo Flisa har det jeg trenger – også gode råd

Vedlikeholdsoppgavene er mange når man driver gårdsbruk og i tillegg har en boligutleievirksomhet. Per Roar Stømner har alltid et eller flere prosjekter gående. – Uten Maxbo Flisa og deres kunnskapsrike ansatte ville jeg brukt mye mer tid på prosjektene mine, sier Stømner.

– Jeg handler bortimot alt jeg trenger av materialer hos Maxbo Flisa, sier Per Roar Stømner. – Prisnivået er stort sett det samme over alt hvor det selges byggevarer. Hos Maxbo Flisa har de både gode priser, dyktige, kunnskapsrike medarbeidere og ikke minst kundebehandling i særklasse. Det er viktig for meg.

Per Roar Stømner

Bruker Maxbo Flisa som rådgivere

Som bonde må man kunne fikse og ordne på mye selv på gården. Når man selv ikke er håndverker er det betryggende å ha fagfolk å søke råd hos. Her er folka på Maxbo Flisa i en klasse for seg. De er flinke til å forklare hvorfor det ene produktet er bedre enn det andre. Jeg har full tillit til de anbefalingene jeg får.

Fått råd i mange byggeprosjekter

Med gode råd fra Maxbo Flisa bygde jeg sauefjøs for ti år siden og potetlaget for to år siden. I fjor sommer byttet jeg tak på huset og nå er jeg i oppstarten med å forberede rehabiliteringen av den gamle vinkellåven på gården. Det blir et ganske stort prosjekt som jeg gleder meg til å begynne på.

Kjøper, pusser opp og leier ut boliger

Ved siden av gårdsdriften begynte Stømner for en tid tilbake også med utleie av boliger. Så langt er det blitt fire boliger som han har satt i stand og nå leier ut. – I utgangspunktet var dette boliger som var i dårlig forfatning og trengte omfattende rehabilitering før jeg kunne leie ut. Også i disse prosjektene har jeg rådført meg med ekspertene hos Maxbo Flisa.

Det jeg setter så stor pris på hos Maxbo Flisa er at jeg bare kan stikke innom for å få gode råd – de har alltid tid til deg.

 

Meld deg på vårt lokale nyhetsbrev for gode tilbud og nyheter