Minimessa ble en suksess

Mange besøkende til minimessa vår sørget for at dette er noe vi vil gjenta, sier Harald Skauen, vår salgssjef. Vi takker for at så mange viste interesse og la turen innom oss og minimessa torsdag i forrige uke.

Dette ble en kjempefin dag med mange besøkende og kunder som fikk snakket direkte med våre leverandører, sier salgssjef Harald Skauen. Vi har jo både proffkunder og privatkunder som synes det er kjekt å få snakket direkte med leverandøren. Trafikken var jevn og god gjennom hele dagen.

Fornøyde kunder

Robert Olufsen var en av mange kunder som var innom etter arbeidstid denne torsdagen da det var minimesse og langåpent. Han er snekker og snekrer for Solør Hus, som er proffkunde hos MAXBO Flisa.

– Som snekker er jeg jo litt over middel interessert i hva som finnes på markedet av både verktøy og andre byggevarer, sier han. På minimessa på MAXBO Flisa fikk jeg mulighet til å snakke med leverandørene og jeg gjorde også noen gode private innkjøp, sier Olufsen. Flott at de også hadde langåpent slik at jeg kunne reise innom etter jobb. Med gode tilbud denne dagen ble det blant annet både benkeplate, golv, gasskomfyr og litt småtteri ved siden av.

Både kunder og leverandører var svært godt fornøyd med minimessa som MAXBO Flisa arrangerte nylig.

Fornøyde leverandører

Dette er et prisverdig og flott tiltak, sier Vidar Nissen, som representerte Marbodal kjøkken. Han er imponert over hva MAXBO Flisa har fått til. Her viser de vilje og lokal innsats – en satsing som gir resultater. Det har vært mange innom for å se på kjøkkenløsningene vi har. Sammen med Jorunn Braskerud har vi snakket med mange interesserte kunder her i kjøkkenhjørnet.

Jorunn Braskerud (t.h.) er vår kjøkkenansvarlige. Marbodals representant, Vidar Nissen t.v.

Jorunn forteller at Marbodal akkurat nå har kampanje på kjøkkenløsninger og gir 25 prosent rabatt.

Hos MAXBO Flisa får du nå ytterligere 5 prosent rabatt, hele 30 prosent tilsammen om du bestiller kjøkken før 14. april. Dette er et virkelig godt tilbud, sier Vidar Nissen.

Vidar Nissen forteller at kjøkkentrendene nå er at det skal være lyse farger. Grånyanser er populære og har vart lenge. Det kan se ut som om folk vil være forsiktig med farger på innredning, men heller eksperimentere med farger på vegger og detaljer.

Les også Jorunn sine 5 gode tips når du skal ha nytt kjøkken.

HEY’DI og Svein Høvern var også hos MAXBO Flisa og viste frem sitt aller nyeste maleprodukt – betonglook, en maling som blandes med vann og gir en overflate med et matt betonguttrykk. Han er også imponert over tiltaket. – Slike lokale tiltak er gull verdt for butikkene og ikke minst lokalbefolkningen. For oss leverandører er det ekstra fint å komme tett på de lokale kundene. Vi får bedre tid til hver enkelt besøkende.

Lokalt engasjement er viktig

Alle de andre leverandørene, Berry Alloc, Glava Isolasjon, Moelven, Helly Hansen, Combiwood Barkevik, Hyttebua, Tarkett, Hitachi, Dewalt, Nordpeis, Dovre og Jøtul hadde også med seg nyheter og gode tilbud. De er alle enige om at flere burde gjøre det samme som her på Flisa.

Rune Risbakken og Børre Olsen fra henholdsvis Berry Alloc og Glava Isolasjon, sier som alle de andre leverandørene:

Supert tiltak hvor vi får mulighet til å treffe sluttbruker’ne. Vi er opptatt at lokalt engasjement og dert er MAXBO Flisa i en klasse for seg til å få til. Den gode trafikken som har vært her gjennom hele dagen viser at kundene bruker sin lokale byggvareforretning, og det er flott.