Minimesse i butikken 21. mars

Torsdag 21. mars inviterer vi igjen til minimesse i butikken, sier Harald Skauen hos Maxbo Flisa. – Det er alltid trivelig å få besøk av leverandører, og ekstra trivelig er det når vi sammen kan gjøre butikken om til ei minimesse med mange og gode tilbud.

I år kommer også Sulland Kongsvinger og viser det nyeste fra nyttekjøretøy-fronten.

Harald Skauen
Harald Skauen gleder seg til minimesse 21. mars. Benytt anledning til å få snakket med noen av leverandørene våre, sier han.

 

Leverandørene blir å treffe der vi har produktene deres i butikken. Går du med planer om å legge nytt gulv eller bytte ovn, er dette dagen du kan møte, og snakke med leverandørene. De vil gi deg gode råd på veien.

 

Lønnsomt å kjøpe både kjøkken og ildsted nå

Under minimessa kan du gjøre et kupp på både nytt kjøkken og nytt ildsted. Da gir vi deg nemlig 25 % rabatt på ildsteder fra Jøtul, Dovre og Nordpeis – og det kan fort bli noen kroner å spare.

Samtidig vil Marbodal, vår leverandør av kjøkkeninnredning gi hele 30 % på sine kjøkken i perioden 21. mars til 6. april.

 

Slå av en prat med leverandørene

Vi har god erfaring fra tidligere minimesser. Derfor er dette blitt en årlig happening hos oss. Har du spørsmål eller trenger råd, vil du garantert få hjelp og veiledning av fagfolkene bak produktene våre.

Disse leverandørene kommer:

  • Jotun
  • Dovre
  • Jøtul
  • Nordpeis
  • Hikoki
  • Dewalt
  • Moelven
  • Tundøren
  • Marbodal
  • Krifon/RKC

Mange bruker de første vårdagene til å bytte dører eller verandadører i boligen sin. Under minimessa vil du kunne få gode råd og helt sikkert et godt kjøp fra Tundøren.

Nye hagemøbler er alltid tema i norske hjem når vårsola varmer. Vår leverandør av hagemøbler, Krifon/RKC kommer med sine nyheter.

Her blir det med andre ord alt fra maling, innvendig veggpanel, dører, elektrisk verktøy, ildsteder, kjøkken og hagemøbler.

 

Sulland Kongsvinger viser ny Transit-serie

Ford er nummer 1 på nyttekjøretøy i Europa, og lanserer i disse dager en helt ny Transit-serie. Denne kan du se hos oss under minimessa den 21. mars. Det er Sulland Kongsvinger som kommer med bilene, og vi gleder oss til å ta den nye Transit-serien i øyesyn.

Hyggelig er det også at grillen håndteres av Sulland Kongsvinger.

 

Benytt anledningen til å få gode råd fra fagfolkene

Jeg kan allerede nå garantere at det blir mye liv og røre, gode tips, nyttig fagprat og gode tilbud til dere som kommer innom, sier Harald. Vi ser frem til å holde langåpent og håper du bidrar til liv og røre i butikken. Denne torsdagen har vi åpent til kl. 19.00.

Vi røper ikke alle tilbudene riktig ennå, men følg med på Solør Radio’n – der vil du høre mer om minimessen i uka før den 21. mars, sier Harald.

Vi byr på lett bevertning til fra kl. 11.00 – 19.00.

Fjorårets minimesse ble en suksess, det kan du lese om her.