Ny terrasse – nå kan du gjøre et kupp

Skal du bygge, eller bytte terrassegulv eller platting i sommer, bør du kjøpe materialene nå i mai. Denne måneden har MAXBO kampanje og du kan gjøre et svært godt kjøp akkurat nå.

Å legge terrassegulv eller å anlegge platting, er noe mange gjør nå på forsommeren. – Enten du skal begynne helt fra scratch eller bare bytte terrassebordene, står vi til din disposisjon om du trenger råd og veiledning i valg av bord, sier Jan Ståle Engebretsen, ute i byggvarebutikken hos MAXBO Flisa. – Vi har terrassebord i mange ulike prisklasser.

Ståle Engebretsen viser her frem et ferdig lagt terrassegulv i materialene Royalimpegnert brun og Fiberon.

 

Kvalitetsbord: Royalimpregnert og Kebony Character furu

Denne måneden kan du gjøre et svært godt kjøp på utvalgte terrassebord hos oss. Vi i MAXBO kaller det et kupp når du får royalimpregnert brun, 28/120 mm til kr 29,90 pr løpemeter og Kebony Character furu, 28/120 mm til kr 59,90 pr løpemeter.

Kupp 1: Royalimpregnert

Denne typen bord er først trykkimpregnert og deretter oljekokt i en vakuumprosess. Behandlingen bidrar til å hindre sprekker og krumming, og gjør treet mer motstandsdyktig mot fukt, sopp og råte. Royalimpregnert kan leveres med eller uten fargepigmenter. Vanligste farger på royalimpregnerte terrassebord er brun eller grå. Det er brun du kan gjøre et kupp på nå i mai måned hos oss, sier Ståle.

Ståle Engebretsen (t.v.) og Roy Vidar Aurland i byggvarebutikken hjelper deg gjerne om du er i tvil om hvilke terrassebord du skal velge til din uteplass. Gode tips til hvordan du legger gulvet har de også.

Kupp 2: Kebony

Kebony er et eksklusivt, bærekraftig og holdbart materiale som krever lite vedlikehold, kun vanlig rengjøring. Disse er blitt en favoritt blant flere ledende arkitekter og entreprenører. Den patenterte Kebony-teknologien gir et unikt treprodukt med dokumentert lang holdbarhet (30 års råtegaranti), som over tid vil utvikle en naturlig sølvgrå patina.

Fiberon

Velger du et kompositt terrassebord fra Fiberon er dette 100 prosent vedlikeholdsfritt. Dette trenger bare en normal vask for å få vekk pollenstøv og annen skitt som gjerne samler seg på gulv.

Fiberon terrassegulv finnes i flere fargenyanser.

Disse bordene lages av en blanding med halvparten trefiber og nær halvparten plast – pluss farge og bindemidler. Noen av bordene har også en vanntett og slitesterk film med treimitasjon, som gir en svært naturtro overflate. Du kan altså selv velge farge og utseende, og vite at de aldri vil slå seg, sprekke eller trenge annet vedlikehold enn vasking.

Stort utvalg på lager nå

Kom innom oss – vi har et stort utvalg av terrassebord og kampanjepriser på utvalgte bord i mai. Vi gir deg selvfølgelig gode tips til hvordan du legger terrassegulv på kjøpet, avslutter Ståle.