Riktig verktøy til våren

Når våren kommer er det plutselig tusen ting som skal ordnes ute. Uteområdet skal gjøres klar for en fin og varm sommer. Bil, båt og hus skal gjøres rent og nye prosjekter skal settes i gang. Riktig verktøy gjør jobben lettere.

 

Harald ser en klar trend i at vi ønsker kvalitetsverktøy til egne prosjekter.
Harald ser en klar trend i at vi ønsker kvalitetsverktøy til egne prosjekter.

 

Vi legger penger i uteområdet

Uteområdet har blitt viktigere og vi legger mer penger i terrasse, inngangsparti og plenområder enn før. Det skal være så funksjonelt som mulig, og mange timer skal brukes ute i det fri. Terrassen har blitt en sommerstue, og plenen en forlengelse av denne. Kvalitet er viktigere enn noen gang, og impregnerte materialer byttes ut mot mer værbestandige og eksklusive produkter.

 

Robotgressklippere gjør jobben for deg

Fine hager skal brukes, og mange huseiere har gått til anskaffelse av en robotgressklipper. Denne gjør jobben for deg, på en bedre måte enn du noen gang har gjort. De nye klipperne er enklere både å bruke og programmere. Gjøres det en grundig jobb ved installering av robotklipperen, får man en sund og fin plen.

Hos Maxbo Flisa finner du alt av verktøy du trenger til dine prosjekter.
Hos Maxbo Flisa finner du alt av verktøy du trenger til dine prosjekter.

Vi ønsker oss kvalitetsverktøy

Når vi gjør jobben utvendig, har vi blitt ganske kresne på verktøyet vårt. Harald hos Maxbo Flisa forteller:

Folk er ute etter kvalitet når de kjøper verktøy og utstyr til hagen. Dette merker vi på alt fra driller, pusseverktøy og sager til høytrykksspylere og gressklippere.

Harald har sett at trenden går mot at folk bruker mer penger på verktøy og utstyr.

Det er viktig med lang holdbarhet og god brukervennlighet, i tillegg til at kvalitet har blitt viktig.

 

Sikkerhet

Vi har også blitt mer bevisst på sikkerhet. Kjøper man seg sag, må man også passe på å få riktig sikkerhetsutstyr. Vernebukser og hansker hører da med, men også vernebriller er nødvendig å ha. Skal man felle noen busker på tomten sin, bør man bruke hjelm.

Nå har vi blitt flinkere til å ta sikkerhet på alvor. Riktig sikkerhetsutstyr er like viktig som riktig verktøy.

 

Vaskeutstyret bør også være i orden

-Det selges mye høytrykksspylere nå om våren og det er viktig å finne spyleren som passer til ditt behov, forteller Harald og han hjelper deg gjerne med å velge riktig produkt.

Hva du skal bruke maskinen til avgjør hvor stor den bør være. Til de enkle og små jobbene, trenger man bare en liten høytrykksspyler, men til husvask og hellevask vil en kraftigere høytrykksspylere gjøre jobben fortere. Alt dette, og mye mer, kan man få hjelp til hos Harald på Maxbo Flisa, og han ønsker deg hjertelig velkommen til en prat om vårrengjøring før sommeren.

 

TA KONTAKT