Snart er det Solør-Mart’n og Maxbo Flisa er på plass

– Solør-Mart’n nærmer seg og vi gleder oss, sier Julius Kalnæs. – For oss er dette sommerens høydepunkt. På stand utendørs treffer vi både lokale og tilreisende vi ellers ikke ser så ofte. Jeg håper riktig mange stikker innom oss på stand. Er du heldig – kan du vinne ett kjøkken til en verdi av 30.000,- kroner.

Vi gleder oss til å fylle teltet igjen med godbiter, sier Harald Skauen (t.h.). Her fra fjorårets stand i Kaffegata under Solør-Mart’n.

Under Solør-Mart’n pleier det å være mye folk og yrende liv i og rundt Kaffegata. Det er morsomt å flytte ut på «gata» for å treffe kundene. Vi ser frem til å slå av en prat med både kjente og ukjente.

Møt oss på stand i Kaffegata

Allerede fra torsdag 28. juni vil du finne oss på stand sentralt i Kaffegata – rett utenfor Centrum Tekstil, sier Julius. Vi håper det blir som tidligere år – yrende liv og masse trivelig folk å prate med. Vi vil være godt synlige hver dag frem til mart’n-slutt på søndag 1. juli.

Julius Kalnæs
Julius Kalnæs gleder seg til hektiske dager under Solør-Mart’n.

Marbodal, Noragent og Broil King er med

Leverandørene i år er Marbodal kjøkken (torsdag, fredag, og lørdag), Noragent (torsdag), Norges ledende firma på myggmidler, og Broil King (torsdag og fredag), kongen av Grill.

Butikken har ordinære åpningstider under mart’ns-dagene, til kl. 17:00 på torsdag og fredag og til kl. 14:00 på lørdag, men standen i Kaffegata er åpen langt utover ettermiddagen og kvelden.

Du kan vinne kjøkken fra Marbodal

Vi gleder oss alltid til Solør Mart’n og ønsker gamle og nye kunder velkommen til slå av en prat på standen vår. Her kan du sikre deg noen riktig fine «godbiter» og til og med vinne kjøkken fra Marbodal, se demonstrasjon av en ny gressklipper fra Noragent, eller se Broil King sine flotte griller i aksjon.

Velkommen innom oss til en trivelig prat.