Varmekveld 5. september – kl. 14:00-19:00

Delta på vår varmekveld og få tips og råd om valg av ny vedovn og montering. I tillegg til å treffe våre kunnskapsrike leverandører, vil du også kunne ta en prat med vår ovnsmontør. Gode tilbud blir det også denne kvelden.

Minimesse 2018
Maxbo Flisa inviterer til varmekveld 5. september. Her fra minimesse i 2018.

Velkommen til varmekveld sammen med våre leverandører. Både Jøtul, Nordpeis, Dovre og Mitsubishi (varmepumpeleverandør) kommer torsdag 5. september fra kl. 14:00. Da blir det også lett bevertning i butikken.

Med seg kommer leverandørene til å ha både gode tips, råd og tilbud. De hjelper deg gjerne med å velge riktig peis, vedovn eller varmepumpe. Mange av de mest populære modellene har vi utstilt i butikken. Det kommer også til å være en montør tilstede, slik at du kan avtale tid for montering med en gang.

Bytte til en mer effektiv varmekilde

Det er ofte når fyringssesongen nærmer seg at mange tenker at tiden inne for å bytte ut den gamle ovnen med en nyere og mer effektiv varmekilde. Er du på utkikk etter ny peis, vedfyrt ovn eller varmepumpe nå, bør du ikke gå glipp av denne temakvelden. Spørsmålene er gjerne mange da man har bestemt seg for å bytte ovn. Det krever litt mer planlegging enn andre kjøp.

Et godt tips er at du bør ta kontakt med en fagmann som kan sjekke pipen før du begynner å rive ned den gamle peisen. Har du en riktig gammel pipe, er det ekstra lurt å kontrollere den. Andre spørsmål som er viktig å ta stilling til før man kjøper er om ildstedet primært skal brukes til oppvarming eller mest for stemningens skyld, plassering, om man har tilstrekkelig brannmur og hvor stor belastning gulvet tåler.

 

Varmekveld

Velkommen til oss på Maxbo Flisa for en trivelig prat og eventuelt handel. Vi holder langåpent til kl. 19:00 og byr på lett bevertning denne kvelden, sier Harald Skauen.