Weber tilbake i butikken

Grillsesongen har startet og Norges mest populære og etterspurte grill, er tilbake i butikken, sier Finn Larsson hos MAXBO Flisa. Hos oss får du Weber som  kull- eller gassgrill, og i mange størrelser.

– De ivrigste grillerne sier de kjenner det på smaken om det har vært brukt kull- eller gassgrill, sier Finn. Det er imidlertid de litt større gassgrillene, de med fire til fem brennere som ser ut til å bli mer og mer populære.

I butikken har vi griller kvalitetsgrillene fra Weber og BroilKing, sier Finn Larsson hos Maxbo Flisa.

Har griller i alle prisklasser

Hos oss på Maxbo finner du griller i alle prisklasser og til ulike behov, sier Finn. Weber har hatt ord på seg for å være en relativt dyr grill. Og det stemmer at de var det lenge, men prisforskjellene har nå jevnet seg ut.

Uansett om det er en mindre balkonggrill du skal ha, en liten turgrill eller en stor robust grill til hagefester og familiegrillselskaper, har vi alltid en grill til akkurat det behovet du har. Vi fører kvalitetsgriller fra de levende leverandørene Weber og BroilKing.

 

Mai-pris på Weber Q1000

Om du har sett i den nyeste kampanjeavisen vår ser du at du nå i mai gjør et kupp om du kjøper Webers minste kompakte gassgrill – Q1000. Vi har også flere andre modeller inne i butikken, så kom gjerne innom oss, avslutter Finn.

 

Ny grill? Se lokale bestselgere på Maxbo Flisa her.

 

Mye tilleggsutstyr å få kjøpt

Weber har i også utviklet mye tilleggsutstyr til sine griller. Det finnes både pizzastein for baking av pizza på grillen, vaffel- og sandwichjern, stekepanne, gryter, rotisseri i forskjellige varianter, røkeplanker, røkeflis, bestikk, grillredskap, rengjøringsutstyr, og til og med grill-lykt til å feste på grillen. Den smarte grillkurven de har en fin om du skal grille oppskårede grønnsaker eller små kjøttstykker. Når maten er stekt på den ene siden, snur du helt enkelt grillkurven slik at den andre siden også får varmen fra grillen. Veldig praktisk og du slipper å miste mat ned i grillen.

Det finnes en mengde tilleggsutstyr til grillene. Her viser Finn Larsen frem den populære pizzastenen.

BroilKing har også en mengde tilleggsutstyr til sine griller. Her er også både grillbrett og plater, holdere, grillspyd og utstyr for røyking å få kjøpt ved siden av.

Har du først kjøpt deg en kvalitetsgrill vil jeg anbefale at du også kjøper et trekk som beskytter grillen mot vær, vind og pollenstøv. Da vil grillen være like blank å fin hver gang du tar av trekket for å starte grillingen.

 

Weber er folkets favorittgrill

Siden den amerikanskproduserte Weber-grillen ble introdusert i Norge på slutten av 1970-tallet er den blitt den mest populære grillen blant folk. Alle ville i en periode ha Weber.

Kullgrillene fra Weber, var de første kullgrillene vi så som hadde lokk, og de ble derfor kalt for kulegriller. De runde karakteristiske kullgrillene er fortsatt populære, men det er gassgriller vi nå selger mest av, sier Finn.

Les gjerne også «Bli en bedre griller enn naboen med disse enkle grilltipsene» på maxbo.no.

God grillsesong!